Λίστα Εργασιών

Οι δουλειές που απαιτούνται για μία επιτυχημένη μετακόμιση είναι αρκετές. Καλό θα ήταν λοιπόν να δημιουργήσετε μία λίστα εργασιών οι οποίες θα πρέπει να γίνουν πριν, κατά την διάρκεια και μετά την μετακόμιση. Έτσι θα γνωρίζετε που βρίσκεστε, τι έχετε κάνει και τι μένει να κάνετε.

Ώρα για ξεκαθάρισμα

Προφανώς στο σπίτι ή στην εταιρία σας υπάρχουν πράγματα που δεν θα σας λείψουν. Πράγματα που είναι ξεχασμένα και ίσως δεν ξέρατε καν ότι υπήρχαν. Ξεχωρίστε τα απαραίτητα από αυτά που μπορείτε να πετάξετε. Έτσι θα γλιτώσετε χώρο, χρόνο και χρήματα.

Το πακετάρισμα

Σε αυτό το στάδιο θα σας βοηθήσει πολύ το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν κούτες σε διάφορα μεγέθη που θα σας φανούν χρήσιμες. Φροντίστε να κλείνουν καλά ώστε να τις σφραγίσετε με ταινία. Αν έχετε επιλέξει να κάνετε το αμπαλάζ μόνοι σας, προμηθευτείτε χαρτόνια και χαρτιά για να προστατεύσετε τα εύθραυστα αντικείμενά σας. Αυτό το στάδιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο και χρονοβόρο και ως εκ τούτου θα χρειαστεί από εσάς ιδιαίτερη προσπάθεια. Φροντίστε να ξεκινήσετε αρκετό καιρό πριν την μετακόμιση από δωμάτια και αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την μετακόμιση σας αφήστε το στους ειδικούς !!!
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας μπορεί να αναλάβει να σας ενημερώσει και να φέρει σε πέρας την μετακόμιση της οικοσκευής ή της εταιρίας σας.